Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Αποφάσεις - Εγκύκλιοι

ΠΟΛ. 1305/1-12-1995 Παρακολούθηση μεγαλοφειλετών του Δημοσίου

YΠOIK 1134664/10649/0016/ΠOΛ. 1305/1.12.1995 Παρακολούθηση μεγαλοφειλετών του Δημοσίου

Επειδή πρόκειται να δημιουργηθεί στην Υπηρεσία μας αρχείο παρακολούθησης μεγαλοφειλετών του Δημοσίου, παρακαλούμε να μας στείλετε, το συντομότερο δυνατό, αναλυτικούς πίνακες χρεών για τους οφειλέτες σας με ληξιπρόθεσμα βασικά χρέη προς το Δημόσιο (έσοδα προϋπολογισμού και λογαριασμών εκτός προϋπολογισμού, όπως KAXKEEΔ κ.λπ.) άνω των 10.000.000 δρχ. όπου θα αναγράφονται και όλα τα μέτρα που έχετε πάρει για τη διασφάλιση και την είσπραξη των χρεών αυτών, σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα.

Στον πίνακα κάθε οφειλέτη να αναφέρεται αν πρόκειται για φυσικό ή νομικό πρόσωπο, η νομική του μορφή, εφόσον πρόκειται για Νομικό Πρόσωπο, αν αυτό είναι σε λειτουργία ή αδράνεια ή έχει λυθεί νόμιμα και πότε, καθώς και ποιός ή ποιοί είναι οι εκπρόσωποί του.

Σε περίπτωση πτώχευσης να αναγράφεται το στάδιο αυτής.

Επίσης, να μας στείλετε συγκεντρωτική κατάσταση, στην οποία θα αναφέρονται ονομαστικά οι οφειλέτες της κατηγορίας αυτής.

Τέλος, εφόσον μετά την αποστολή των υπόψη πινάκων συντρέξει η ανωτέρω σχετική προϋπόθεση και για άλλους οφειλέτες σας (βασική ληξιπρόθεσμη οφειλή άνω των 10.000.000 δρχ.), θα στέλνετε και γι` αυτούς τους παραπάνω πίνακες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!