Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Ε.Φ.Ε.Ε.Α.: Σε λειτουργία σήμερα ή αύριο η καινούρια εφαρμογή για την υποβολή της περιοδικής δήλωσης Φ.Π.Α.

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
(Ε.Φ.Ε.Ε.Α.)
ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ 42 – 46, ΑΘΗΝΑ
Τ.Κ. 10434
ΤΗΛ.2108834483, 2108224111
FΑΧ : 2108834484
http://www.efeea.gr

Αθήνα 07-04-2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι ύστερα από επικοινωνία με τη Γ.Γ.Π.Σ. για την υποβολή της περιοδικής δήλωσης Φ.Π.Α.(1ου τριμήνου ή μηνός Μαρτίου) θα ανέβει σήμερα ή αύριο η καινούρια εφαρμογή που θα είναι προσαρμοσμένη στις νέες διατάξεις για την απόδοση του Φ.Π.Α.

Υπενθυμίζουμε ότι με τις νέες διατάξεις που προβλέπει το πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε στη Βουλή στις 30-03-2014, ορίζεται ότι για τις εμπρόθεσμες περιοδικές δηλώσεις ΦΠΑ, εάν το οφειλόμενο ποσό υπερβαίνει τα 100 ευρώ, διατηρείται η δυνατότητα καταβολής του οφειλόμενου ποσού φόρου σε 2 ισόποσες δόσεις, (όπου αντίθετα με την έως τώρα υφιστάμενη διάταξη), η δεύτερη δόση δεν θα επιβαρύνεται με προσαύξηση. Στην περίπτωση αυτή το ποσό της πρώτης δόσης καταβάλλεται μέχρι την τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα υποβολής της εμπρόθεσμης δήλωσης και η δεύτερη δόση μέχρι την τελευταία εργάσιμη ημέρα του επόμενου από την υποβολή της εμπρόθεσμης δήλωσης μήνα.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος 
Δημήτρης Τσαμόπουλος
Ο Γεν. Γραμματέας 
Γιώργος Χριστόπουλος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!