Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Ε.Φ.Ε.Ε.Α.: Ανακοίνωση για το εξώδικο του Σ.Ε.Ε.Λ.Φ. Χανίων

ΑΘΗΝΑ  6/3/2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αττικής    (Ε.Φ.Ε.Ε.Α.) στη χθεσινή συνεδρίαση αφού συζήτησε και ανέλυσε το εξώδικο του Συλλόγου Ελευθέρων Επαγγελματιών Λογιστών  Φοροτεχνικών Χανίων και αφού έλαβε υπόψη του τη γνωμάτευση των Νομικών του Συμβούλων αποφάσισε:

Συμφωνεί καταρχήν με το περιεχόμενο του εξώδικου το οποίο είναι οι πάγιες θέσεις της Ε.Φ.Ε.Ε.Α. όπως αυτές έχουν δημοσιοποιηθεί και τις γνωρίζει ο κλάδος ,ιδίως με το ψήφισμα στη μεγάλη συγκέντρωση στην Αθήνα στις 4 Φεβρουαρίου 2014.

Ωστόσο διαφωνεί με τη χρήση του εξώδικου ως μέσο διαμαρτυρίας διότι δεν παράγει έννομα αποτελέσματα διαφορετικά από ένα ψήφισμα ή ένα υπόμνημα.

Σε κάθε περίπτωση η Ε.Φ.Ε.Ε.Α. ,πιστεύοντας ότι ο αποτελεσματικότερος τρόπος διεκδίκησης των αιτημάτων του κλάδου είναι η συνεργασία των Λογιστών Φοροτεχνικών και η κοινή συνεργασία όλων των οργάνων για την συσπείρωση, θα βρίσκετε αρωγός σε όποιες θετικές πρωτοβουλίες των ομοιεπαγγελματικών οργάνων του κλάδου μας .

Για το Δ.Σ. 

Ο Πρόεδρος                                                                     Ο Γεν. Γραμματέας 

Δημήτρης Τσαμόπουλος                                                          Γιώργος Χριστόπουλος 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!