Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Ε.Φ.Ε.Ε.Θ. : Ανακοίνωση κινητοποιήσεων λογιστών - φοροτεχνικών

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Ε.Φ.Ε.Ε.Θ.)
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 22 - 546 26 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ.: 2310/554.073 -
FAX: 2310/523.666
www.efeeth.gr,
e-mail: efeethe@otenet.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεσσαλονίκη 6/3/2014

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ε.Θ. συντάσσεται με την απόφαση της Ολομέλειας των Προέδρων της Π.Ο.Φ.Ε.Ε., που έγινε στην Αθήνα στις 27/2/2014 και αποφάσισε να τηρήσει στάση αναμονής και να συμμετάσχει σε κινητοποιήσεις που θα αποφασίσει το συντονιστικό όργανο των 15 παραγωγικών φορέων, που συγκροτήθηκε στην Αθήνα στις 23/1/2014, το οποίο έχει εντολή να συνεδριάσει μετά τη δημοσίευση του νομοσχεδίου , που θα καταργεί ή θα τροποποιεί τις επίμαχες διατάξεις.

Κάθε μεμονωμένη ή συντονισμένη αντίδραση Λογιστών-Φοροτεχνικών βοηθάει την κοινή προσπάθεια των Συνδικαλιστικών Επαγγελματικών Φορέων για κατάργηση των διατάξεων που αποτελούν τροχοπέδη στην βιώσιμη λειτουργία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και στην έναρξη ενός διαλόγου για επανακαθορισμό, ενός δίκαιου και αναλογικού νομοθετικού πλαισίου, ποινών και προστίμων για φορολογικές παραβάσεις και όχι απλά για «οικονομική αδυναμία» το οποίο θα λαμβάνει υπ’ όψιν το ανθρώπινο λάθος και δεν θα θεωρεί συνυπεύθυνο τον Λογιστή – Φοροτεχνικό για περιπτώσεις φοροδιαφυγής που δεν είναι δυνατόν να γνώριζε ή να συνέπραξε αυτοβούλως.

Ο Κλάδος μας ανέκαθεν στηρίζει κάθε δίκαιο αίτημα των μικρομεσαίων και συμμετέχει στην προσπάθειά τους για επιβίωση καθώς και εμείς αποτελούμε αναπόσπαστο κομμάτι τους.

Γι’ αυτό όποιος συμμετέχει στις οποιεσδήποτε κινητοποιήσεις που γίνονται αυτό τον καιρό , βοηθάει στην επίτευξη του στόχου αυτού.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Δόβελος Ιωάννης

Ο Γεν. Γραμματέας
Φιλίππου Κων/νος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!