Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

ΕΦΕΕΑ : Ανακοίνωση για τις επερχόμενες αλλαγές στα πρόστιμα

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΑ: ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ 42-46 ΑΘΗΝΑ
Τ.Κ. 10434
ΤΗΛ:210-8224111, 210-8834483
FAX:210-8834484
http:// www.efeea.gr

ΑΘΗΝΑ 20/02/2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι

Κανένας δεν διαφωνεί για το τι προκαλείται στους Λογιστές/Φοροτεχνικούς και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις με τους Νόμους 4172 ,4174,4223 .

Κανένας δεν πρόκειται να διαφωνήσει ότι η μόνη διέξοδος είναι η κάθε είδους δράση και η κινητοποίηση των λογιστών.

Η επίθεση που δεχόμαστε Λογιστές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι ενιαία και συντονισμένη. Η απάντηση μας πρέπει να είναι ενιαία να έχει κοινή δράση και σ’ αυτή την κατεύθυνση μέχρι σήμερα έχει κινηθεί η Ε.Φ.Ε.Ε.Α.

Καλούμε λοιπόν όλους τους Λογιστές και μικρομεσαίους επαγγελματίες με συμμαχία στο κοινό αγώνα χωρίς διασπαστικές συγκεντρώσεις - συσκέψεις πολύ δε περισσότερο χωρίς συκοφαντικές και υβριστικές αναφορές στις συνδικαλιστικές οργανώσεις στις οποίες συμμετέχουν.

Η Ε.Φ.Ε.Ε.Α. αντίθετα, άμεσα θα συνεδριάσει και θα καλέσει σε πανστρατιά όλους τους Λογιστές και μικρομεσαίους επαγγελματίες να ετοιμάζονται για συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά την ημέρα ψήφισης του Νομοσχέδιου lifting στη βουλή για τα παράλογα πρόστιμα και τις φοροακρότητες που περιέχουν οι παραπάνω νόμοι, όπως δεσμεύσεις λογαριασμών, κατάσχεση εις χείρας τρίτων, πληρωμή 500 ευρώ μέσω πιστωτικών ιδρυμάτων.

Ο Πρόεδρος
Δημήτρης Τσαμόπουλος

Ο Γεν. Γραμματέας
Γιώργος Χριστόπουλος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!