Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΟΕΕ, Ο.Ε.Ε.)

Ο.Ε.Ε.- Σεμινάριο στην Άρτα.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
6ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΗΠΕΙΡΟΥ-ΕΔΡΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Το Περιφερειακό Τμήμα Ηπείρου στα πλαίσια του προγραμματισμού του για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών του και των Λογιστών-Φοροτεχνικών, διοργανώνει δωρεάν επιμορφωτικό σεμινάριο διάρκειας 5 ωρών με θέμα:

Νέες ρυθμίσεις στον ΚΦΑΣ από 01/01/2014 και Αλλαγές στη Φορολογία Εισοδήματος

Εισηγητές: Καλαμαράς Νικόλαος και Γιαννόπουλος Χρήστος

Τόπος και χρόνος Διεξαγωγής:

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΤΑΣ, Κεντρική Πλατεία

16 Φεβρουαρίου 2014, ώρα 9:00-15:00

Δικαίωμα Συμμετοχής:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα Μέλη του ΟΕΕ που έχουν εξοφλήσει τη συνδρομή έτους 2013 και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεώσει την Επαγγελματική τους Ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης) για το έτος 2013. Δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της ανανέωσης της επαγγελματικής ταυτότητας Λογιστή Φοροτεχνικού έχουν επίσης τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, οι οποίοι κατά την περίοδο υποβολής των αιτήσεων είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι γενικώς με τις προϋποθέσεις που αναφέρονται πιο κάτω.

Το σεμινάριο διατίθεται χωρίς κόστος συμμετοχής.

Διαδικασία Αίτησης:

  •  Έντυπη αίτηση, θα διατίθεται από το Περιφερειακό Τμήμα Ηπείρου καθώς και ηλεκτρονικά από το site του ΟΕΕ www.oe-e.gr. Αιτήσεις θα υποβάλλονται στο Περιφερειακό Τμήμα Ηπείρου στη διεύθυνση: Ν. Ζέρβα 28-30, 45332 Ιωάννινα, καθημερινά από 10:00 μέχρι 13:00 ή θα αποστέλλονται ταχυδρομικά ή με fax στο 2651072194.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει την Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014.

  •  Ενημερωθείτε για τυχόν οφειλές σας και εξοφλείστε τις πριν αποστείλετε την Αίτηση Συμμετοχής, γιατί θα διενεργηθεί έλεγχος οφειλών κάθε αιτούμενου από την Υπηρεσία. Για όσους διαπιστωθεί ότι ΔΕΝ είναι οικονομικά τακτοποιημένοι, ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ.
  • Όσοι ανήκουν στην κατηγορία των ανέργων ή μη απασχολουμένων, θα πρέπει:

      α. να συμπληρώσουν υποχρεωτικά το αντίστοιχο πεδίο στην αίτηση συμμετοχής,

      β. μετά την υποβολή της αίτησης να προσκομίσουν στην Υπηρεσία του ΟΕΕ αντίγραφο Κάρτας Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή αντίγραφο Βεβαίωσης Διακοπής Εργασιών από την αρμόδια Δ.Ο.Υ. ή Υπεύθυνη Δήλωση με την οποία       θα δηλώνουν ότι κατά την υποβολή της αίτησης, για την παρακολούθηση του σεμιναρίου, βρισκόντουσαν σε κατάσταση μη απασχόλησης.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στo 2651070400 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Για το Δ.Σ. του Π.Τ.
O Πρόεδρος
Δημήτριος Φίλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!