Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Forin.gr

Αναρτήθηκε το μαγνητοσκοπημένο σεμινάριο για το myDATA και τις προ-συμπληρωμένες δηλώσεις ΦΠΑ

Αναρτήθηκε το μαγνητοσκοπημένο σεμινάριο του Forin.gr με τίτλο "myDATA: Ενημέρωση σε επιχειρησιακά θέματα - Νέες προ-συμπληρωμένες δηλώσεις Φ.Π.Α"

Το σεμινάριο διοργανώθηκε από το Forin.gr, σε συνεργασία με την Α.Α.Δ.Ε., την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024, και είχε ως σκοπό την ενημέρωση λογιστών, επιχειρήσεων αλλά και εφοριακών για το myDATA και τις προ-συμπληρωμένες δηλώσεις Φ.Π.Α με πρακτικό τρόπο, μέσω απαντήσεων σε ομαδοποιημένα ερωτήματα.

Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο Αντώνης Ντίνος, Προϊστάμενος του Τμήματος Ψηφιακής Απεικόνισης Συναλλαγών και Διαβίβασης Δεδομένων της Διεύθυνσης Ελέγχων της ΑΑΔΕ

Ως συντονιστές λειτούργησαν ο Δημήτρης Σταματόπουλος, τ. Γενικός Διευθυντής Φορολογίας Υπουργείου Οικονομικών, Διδάκτορας του Παντείου Πανεπιστημίου και Συγγραφέας φορολογικού δικαίου και ο Γιάννης Σταματόπουλος, Οικονομολόγος, συνδιαχειριστής του forin.gr και Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το σεμινάριο ακολούθως:

Πρόλογος του Δημήτρη Σταματόπουλου στο σεμινάριο «Ενημέρωση σε επιχειρησιακά θέματα - Νέες προ-συμπληρωμένες δηλώσεις Φ.Π.Α»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

ΝΙΚΟΣ ΑΡΓΥΡΙΔΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΑΡΓΥΡΙΔΗΣ
03/03/2024 17:22:57

Πολύ καλή διοργάνωση απο πλευράς forin.gr, εξαιρετικός και απόλυτα εμπεριστατωμένος, όπως πάντα, στις απαντήσεις του, ο κύριος Αντώνης Ντίνου.