Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομία

Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία άνοδος 2,19%, ετήσια κέρδη 14,76% - Αυξημένη κατά 14,29 δισ. ευρώ η κεφαλαιοποίηση της αγοράς από τις αρχές του 2024

Με σημαντικά κέρδη 2,19% έκλεισε η χρηματιστηριακή αγορά την εβδομάδα που τελειώνει, με την αγορά να καταγράφει νέα υψηλά 13 ετών. Διέσπασε και τα επίπεδα των 1.480 μονάδων και βλέπει πλέον τα επίπεδα των 1.500 μονάδων, εν μέσω θετικού κλίματος στις διεθνείς αγορές. Η ελληνική χρηματιστηριακή αγορά βρίσκεται στην τέταρτη θέση των αποδόσεων παγκοσμίως, μεταξύ των διεθνών αγορών.

Χατζηδάκης: Σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες προσφέρει η ελληνική οικονομία

Ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης συναντήθηκε σήμερα στην Αθήνα με τον Ομοσπονδιακό Καγκελάριο για Οικονομικές Υποθέσεις, Εκπαίδευση και Έρευνα της Ελβετίας, Guy Parmelin.

Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής: Στο κινητό τηλέφωνο τα εφημερεύοντα φαρμακεία

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής καθορίζει πλέον τις εφημερίες αυτοματοποιημένα μέσα από ειδικό λογισμικό που δημιουργήθηκε από εξειδικευμένο πάροχο.

Νέος κατάλογος διαιτητών ΕΒΕΑ διετίας 2024-2025

Καταρτίστηκε ο νέος Κατάλογος Διαιτητών, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, με ισχύ μέχρι το τέλος του 2025.

Σκρέκας: Έως 15% η εξοικονόμηση χρημάτων μέσω του e-katanalotis

Με το e-katanalotis τα νοικοκυριά ενημερώνονται για τις αποκλίσεις τιμών στα σούπερ μάρκετ και μπορούν να εξοικονομήσουν έως και 15% από τις αγορές τους ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Υπουργείο Οικονομικών: Νέο σύστημα ελέγχων και κυρώσεων για τα ανασφάλιστα οχήματα

Νέο σύστημα ελέγχων με ηλεκτρονικές διασταυρώσεις για τα ανασφάλιστα οχήματα, για όσα δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ και για εκείνα για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί τα τέλη κυκλοφορίας τους, αλλά και ένα νέο πλαίσιο κυρώσεων για όλα τα παραπάνω, προβλέπει το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.

Υπουργείο Οικονομικών: Ηλεκτρονικές δημοπρασίες για πάνω από 1.200 παραχωρήσεις σε παραλίες

Τι αλλάζει στις παραλίες με το νέο πλαίσιο του Υπουργείου Οικονομικών

Σκρέκας: Ο πληθωρισμός στα σούπερ μάρκετ έχει σχεδόν μηδενιστεί

«Έχουμε μείωση του πληθωρισμού των τροφίμων κατά, περίπου, 40%, δηλαδή από το 8,3 % που ήταν έχει φτάσει κοντά στο 5%, βεβαίως δεν έχουμε φτάσει εκεί που θέλουμε που είναι να πάμε και κάτω από το 2%», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Παπαστεργίου: Με το ΜyCoast πάμε να αντιμετωπίσουμε περιπτώσεις υπέρβαρσης των παραχωρήσεων

Στη νέα ψηφιακή εφαρμογή για τους πολίτες, το MyCoast gov.gr, αναφέρθηκε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Χατζηδάκης: Ελλάδα και Κύπρος ξεπερνούν την οικονομική κρίση της τελευταίας δεκαετίας

Επίσκεψη ΥΠΕΘΟ στην Κύπρο- Συναντήσεις με Πρόεδρο της Βουλής και Υπουργό Οικονομικών.